Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Οι Nighstalker στο Rancho de la Luna Radioshow

Το Σάββατο 6 Οκτώβρη στις 18:00, ο Ανδρέας Μαραγκός και η Χρύσα Κεκάκου υποδέχονται τους Nighstalker στο στούντιο του Music Society Webradio. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς με τίτλο Dead Rock Commandos, και μία εβδομάδα πριν την εμφάνιση τους στο Gagarin, οι Nighstalker επισκέπτονται το Music Society και την εκπομπή Rancho de la Luna Radioshow.

Δημιουργήθηκαν αρχές της δεκαετίας του 90 και το 1994 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο Side Fx μέσα από την Hitch Hyke Records, ενώ δυο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το Use από την FM Records. Το 2000 κυκλοφόρησε το Ritual και αργότερα, τo 2004 οι Nightstalker με αλλαγές στο line up, όπως τον ερχομό του Ανδρέα (Rotting Christ) στο μπάσο, άλλα και του Tόλη στην κιθάρα, κυκλοφόρησαν το Just A Burn μέσα από το δικό τους label της Mad Prophets Records. Ακολουθεί το Superfreak του 2009 και φτάνουμε στο σήμερα με το έκτο δισκογραφικό βήμα των Nightstalker, Dead Rock Commandos μέσα από την Small Stone Records.


Οι Nightstalker είναι μια μπάντα που έχει κερδίσει τη διαχρονικότητα μέσα στην ελληνική σκηνή, δίνοντας δυνατές ζωντανές εμφανίσεις και κυκλοφορώντας προσεγμένες δουλείες.
Mία εβδομάδα πριν την εμφάνιση του γκρουπ στο Gagarin, συντονιστείτε στη διαδικτυακή συχνότητα του Music Society Webradio (musicsociety.gr) και ακούστε τους Nighstalker να απαντούν στις ερωτήσεις του Ανδρέα Μαραγκού και της Χρύσας Κεκάκου. Σάββατο 6 Οκτώβρη στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου